dilluns, 31 d’agost del 2015

FONS MUSICAL



Avui us porto la meva última creació.



Aquest patró musical que he fet, us pot servir com a fons de pantalla, com a fons d'un calendari, com a fons del que vulgueu.


Com utilitzar-lo? doncs molt fàcil.
Si voleu senzillament el podeu utilitzar com imatge i només heu de fer "inserir imatge" a qualsevol document, en una presentació de diapositives, etc.

Us volia penjar un vídeo que he fet però no m'ha deixat em diu que pesa massa i això que només és un vídeo de 5 minuts.

Bé doncs, intentaré explicar-ho una mica. Si el voleu com a fons d'un document l'heu d'inserir a la pestanya "fondo de pàgina" del document/ color de pàgina/efectos de relleno/ imagen.

Seguint aquest passos us ha de sortir la imatge a totes les pàgines d'aquell document.

No sé si es veu gaire bé, però us he fet una captura de pantalla per si us va bé.


Si el que voleu es utilitzar-lo com a fons d'una diapositiva, clicant el botó dret del ratolí sobre la diapositiva surt un desplegable que al final diu: formato del fondo/relleno con imagen o textura/insertar de archivo.
si ho deixeu així veureu que la imatge s'ha fet gran i pixelada, doncs heu de clicar a l'opció que diu: mosaico de imagen como textura.

Un cop arribats aquí, si tanqueu només us ho farà a la diapositiva seleccionada i si voleu que us ho faci a totes, li heu de clicar el botó de baix a la dreta que diu: aplicar a todo, i d'aquesta manera totes les diapositives tindran el mateix fons.


Espero que us hagi estat d'ajuda.

Si no podeu descarregar el fons, m'ho feu saber en els comentaris i publicaré una altra entrada amb un enllaç per descarregar la imatge.

Salut

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada